Blue Circle Digital

De 16-jarige Nigel Lakefield staat aan het begin van een internationale DJ carriere. Op het eerste gezicht is Nigel een doodgewone jongen van 16. Hij woont in Limburg, zit op school, voetbalt en maakt huiswerk. Maar zijn ambitie ligt wat anders dan zijn leeftijdsgenoten: Nigel wil de beste DJ ter wereld worden. Op zijn YouTube-kanaal volgen we alles wat hij moet doen en laten om zijn droom werkelijkheid te laten worden. Hij legt zijn dagelijkse leven vast via vlogs en neemt de kijker mee van ontbijt, naar school en naar een toffe show in de avond.

Nigel van de Meerakker, zoals de DJ echt heet, werd onlangs uitgeroepen tot beste DJ van Zuid-Nederland en vervangt Martin Garrix in de bioscoopfilm Fataal, die begin 2016 verschijnt.

Nigel is de eerste Nederlandse DJ die vanaf het begin van zijn carriere te volgen is via zijn eigen kanaal. Nergens anders zie je unieke backstage beelden, het productieproces van nieuwe tracks en alle ins en outs en hoogtepunten en tegenslagen waar een jonge DJ mee te maken krijgt.

Bron: Blue Circle Digital